• Szolgáltatásunkat első körben rendkívül igényes ügyfélkörben teszteltük. Korábban ugyanis kizárólag külföldön szolgálatot teljesítő magyar diplomaták járműveinek forgalomba helyezésével foglalkoztunk.

Nemcsak Ön, az autója is megérdemli
a prémium bánásmódot

Magánéletünkben mi is büszke autótulajdonosok vagyunk, így pontosan tudjuk, mit jelent az Ön számára. Hiszen a kocsi nemcsak egy használati tárgy, hanem érték, büszkeség, sőt családtag. Ha nem így lenne, a kiválasztási folyamatok is sokkal gyorsabbak lennének és nem alakulna ki olyan érzelmi kötelék tulajdonos és autó között, ami megnehezíti az esetleges elválás folyamatát.

Éppen ezért diplomata közösségen tesztelt szolgáltatásunkat úgy alakítottuk ki, hogy ne csak Ön, az autója is a legjobb bánásmódban részesüljön.

Mit jelent ez a gyakorlatban?

Őszinte kommunikációt, átlátható árképzéssel

Őszinte kommunikációt, átlátható árképzéssel

A rejtett költségekkel és ködös munkafolyamatokkal tele a hócipőnk. Nemcsak azért, mert ez az ügyfél megvezetéseként értelmezhető, hanem azért is, mert nagyon rossz hatással van a piac megítélésére. Ezért tűzzel-vassal küzdünk ellene.

A jó ügyfélkapcsolat alapja a pontos elszámolás. És ez nem merül ki a megfelelő számlázási gyakorlatban. Alap elvárás, hogy ügyfeleink minden rendelkezésünkre álló fontos információt tudjanak a honosítás folyamatáról, esetleges kockázatairól, a csomagajánlatok összetételéről.

Ezek alapján pedig levezetünk egy pontos árképzést, amelyben ön tételekre bontva ellenőrizheti a folyamat egyes lépései mennyibe kerülnek. Máskülönben lehetetlen pontos elszámolással zárni.

Folyamatos rendelkezésre állást

Folyamatos rendelkezésre állás

Nem győzzük elégszer hangsúlyozni, hogy mi magunk is büszke autótulajdonosok vagyunk. Ebből adódóan mi is átéltük már néhányszor azt a feszítő várakozást, amit egy autó papírozása jelent – legyen szó honosításról, vagy egyszerű tulajdonosváltásról.

Ilyenkor kulcsfontosságú, hogy magánemberként a procedúra minden apró részletével tisztában legyünk, lássunk, hol tartanak a folyamatok, mert különben feszültté, idegessé és bizonytalanná válunk.

Ezt megelőzve már az együttműködés megkezdése előtt tételesen elmagyarázzuk, hogy Ön mire számíthat, milyen problémák léphatnek fel, és ezeket hogyan tervezzük orvosolni. Emellett, ha bármikor kérdései merülnének fel a gépjármű-honosítást illetően, készséggel, a lehető leggyorsabban válaszolunk ezekre.

Pontosan követhető és számonkérhető (rövid) határidőket

Pontosan követhető és számonkérhető (rövid) határidők

Jogos elvárás, hogy a lehető leghamarabb szeretné az aszfaltot koptatni új autójával. Külföldről behozott gépjárművek esetén azonban a magyar papírok megszerzése, valamint a forgalomba helyezés gátat emel az önfeledt autózás és Ön közé.

Mi azon dolgozunk, hogy ezt a gátat a lehető leggyorsabban lebontsuk. Amint felkér minket, hogy vállaljuk magunkra a honosítással kapcsolatos adminisztrációs terheket, pontos menetrendet adunk arról, hogy mikor érünk a folyamat végére, Ön mikkor kapja kézhez a magyar okmányokat, és mikor veheti használatba végre új autóját.

Ha tehát nem szeretne autója honosításával foglalkozni…

  • érvényes műszaki vizsga esetén honosítjuk a gépjárművet…

  • ha az autó nem rendelkezik érvényes műszakival, egyedi forgalomba helyezés és műszaki vizsga szükséges, amit szintén elintézünk…

  • ránk bízhatja az autó eredetiségvizsgáját is…

  • részletes tájékoztatást adunk a regisztrációs adó mértékéről, illetve annak teljesítésének administrációját is magunkra válllaljuk…

  • az okmányirodai ügyintézést is végigjárjuk Ön helyett (rendszám, törzskönyv, vagyonszerzési illeték, gépjármű átírás, stb.)

  • kötelező gépjármű-felelősségbiztosítást kötünk az autójára, hiszen ez is elengedhetetlen feltétele a forgalomba helyezésnek…

  • továbbá kívül-belül megtisztítjuk autóját, ha igényli…

  • otthonában, vagy irodájában is felvesszük az autót…

  • Kicsit megkésve, de ezúton szeretném megköszönni Önnek és munkatársának az autóm magyarországi forgalomba helyezésével kapcsolatban nyújtott segítségüket.